Militaristic Sense

I’m wearing: Zaful military coat/kaban • Romwe choker neck sweater/kazak • H&M jeans • Mango bag/çanta • Dresslink boots/bot

I have a very sharp color coding on my brain; leaf shades including military ones belong to fall and coffee shades belong to winter. And mostly I have military style jackets and trenches for fall and latte colored cozy ones for winter weather. It’s okay to have some rules about your closet, I guess. Yeah it was okay until I saw this amazing military coat! The color is just perfect but also I’m loving the detailing especially on sleeves. Usually I like to mix different styles together instead of going all classic or all masculine or like in this case, I usually don’t wear military style pieces together. But fot this coat I wanted to create a more militaristic look. So I’m wearing yellow clear glasses -yes like the ones they wear at shooting range- and heeled army boots.


Aslında gardırobum çok net bir renk kodlaması üstüne kurulu; tüm yaprak tonları -asker yeşili de dahil olmak üzere- sonbahara ve tüm kahve tonları kış aylarına aittir. Ve çoğunlukla sonbaharda giymek üzere askeri stildeki ceket ve trençkotlar gardırobumun bir tarafındayken diğer tarafta da yumuşacık latte rengi kışlık kabanlar mevcut. Aslında hem gardırop düzenini korumak hem de alışveriş yapmayı kolaylaştırmak için bazı renk kanunları belirlemekte de bir zarar yok. Evet, benim için işler böyle iyi gidiyordu ki bugün üstümdeki kabanı görünceye kadar. Yalnızca müthiş yeşil tonuyla değil, en ine ayrıntısına kadar tüm detayları, özellikle de kol detayları beni büyüledi.

 


1 Comment

  1. milex says: Reply

Leave a Reply