How to Wear Pink and Red Together

I’m wearing: Shein sweater/kazak • Romwe coat/ceket • Addax jeans • Rosegal french beanie/fransız beresi • Zaful bag/çanta Windsor boots/bot

These boots can make anybody love pink, they are definitely adorable! I have them since the beginning of the winter but couldn’t style them as I wish so they were waiting for that precious moment; to meet the RED! Actually I don’t follow fashion news or I’m not on the hunt for newest trends however I really enjoy to discover seasonal trends from the people I follow -mostly on intagram- Togetherness of pink and red is definitely one of those trends that I discovered slowly and right now, I’m loving it! I played it safe of course with keeping rest of look black but I put my new french beanie on which is not quite ordinary since it has some metal circles -really don’t know what to call them!- And this was the very first time that I’m wearing a french beanie and I really liked it and I’ve already purchased a plain black one!


Bu pembe süet botlar en nefret eden kişiye bile pembeyi sevdirebilir! En azından bana sevdirdiler! Aslında kışın başından beri bu botlar bir köşede mışıl mışıl bekliyordu çünkü bir türlü nasıl kombinleyeceğimi bilemedim, meğerse bugünü, kırmızıyla bir araya gelmeyi bekliyorlarmış. İşin ilginç tarafı hiç bir moda sayfasını, dergisini takip etmiyor ve en son trendler nelermiş diye peşinde koşturmuyor olsam da özellikle instagramda takip ettiğim bloggerlar sayesinde yavaş yavaş sezon trendlerini keşfediyorum. “Bu sezonun bilmem kaç trendi” yazılarıyla modayı takip etmektense giyinmeyi ve yenilikleri en çok seven kızlar arasında yavaş yavaş yayılarak trendlerin kendini keşfettirmesini daha sempatik buluyorum da diyebilirim. Kırmızı ve pembenin bir araya gelmesi de bu şekilde karşıma çıkan sezon trendlerinden biri. Bu iki ton dışında her şeyi siyah tutarak biraz kolaya kaçmış olsam da metal halkalı -başka ne denir bilemedim- yeni fransız beremi kombine katmak bütün havayı değiştirdi. Ayrıca bu ilk kez bir fransız beresi kullanışım ve kesinlikle çok sevdim hatta yeni bri tane daha sipariş bile ettim!

 



Leave a Reply